Kosttillskott i kombination med sund livsstil

Det finns flera fördelar med att använda dig av kosttillskott för att förbättra din hälsa. Däremot är det viktigt att balansera dem med en sund och hälsosam vardag. Det innebär att äta och dricka nyttigt samt regelbunden motion. Men också att sluta med dåliga vanor som rökning och tobak.

Hitta en sund livsstil

Kosttillskott kan vara ett bra sätt att få i dig rätt vitaminer för att förbättra ditt välmående. Det är dock fortfarande lika viktigt med en sund kost och hälsosam vardag. Om du snusar eller röker är det av stor vikt att bli av med ditt beroende. Ett tips är att prova de tobaksfria nikotinpåsarna Velo Ice Cool som ett sätt för att trappa ned. Velo Ice cool har en tydlig smak av mint i kombination med nikotinet, men är alltså mindre giftiga än traditionella cigaretter eller snuspåsar. Just Velo Ice Cool har en hög nikotinhalt som du kan börja med, men det finns många smaker med lägre doser nikotin. Därför är det ett bra sätt för att minska på ditt beroende.

Kost och motion

När du ska börja med kosttillskott för första gången är det viktigt att du får hjälp att välja rätt. Har du en aktiv vardag är dina behov annorlunda än för den med en mer stillasittande livsstil. Tänk dock på att motion är A och O och det innebär inte träning på elitnivå. Se till att kroppens muskler och leder får röra på sig, dessutom är motion även bra för ditt mentala välmående!

Kosttillskott

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *