Kosttillskott som gör dig yngre

Visste du att det finns mängder med kosttillskott som du kan använda dig av för att bli yngre. Då talar vi inte om siffrorna i ditt personnummer, utan hur du känner dig på insidan och utsidan. Med kosttillskott kan du inte bara se till att hålla rynkor och tidiga ålderstecken borta, utan du kan också främja hälsan och få en starkare, friskare kropp som faktiskt orkar mer.

Många undrar om det verkligen är möjligt att knapra piller och tillskott för att bli yngre, men ska vi lyssna på experterna så finns det faktiskt en sanning i detta. Visst kan du inte vrida tillbaka klockan som du kanske önskat, men idag finns kosttillskott för både hår, hud, naglar, syn, hjärna och hjärta. För att kosttillskotten ska kunna “stoppa tiden” är det dock viktigt att du börjar i god tid. Kosttillskott kan inte användas för att bli av med djupa rynkor som du har haft i många år. I dessa fall kan du istället behöva besöka citadellkliniken.com som erbjuder föryngrande ingrepp och behandlingar.

Bästa kosttillskotten för skönhet

Vad är det då för kosttillskott som du ska använda för att känna dig yngre och se piggare och fräschare ut? Innan vi går djupare in på detta ska vi säga att kosttillskott inte är en mirakelkur. Därför väljer många att besöka just citadellkliniken.com för att få hjälp av utbildad och duktig personal. Du väljer själv vad du tycker är bäst för dig. Båda alternativen ger bra, men olika, resultat.

A-vitamin för huden – Vitamin A, även känt som Retinol, är den kanske viktigaste och bästa vitamin du kan använda för huden.

Biotin – Har du börjat bli tunnhårig eller har håret blivit trist och glanslöst är det helt klart biotin som du ska använda dig av. Även Zink och Selen är uppskattat för håret.

Jod & Pantotensyra – För att du ska känna dig ung behöver också hjärnan hållas i trim. Jod förbättrar din kognitiva funktion, medan panteotensyra förbättrar din mentala prestationsförmåga.

Omega 3 – När du äter Omega 3 i form av kosttillskott eller genom maten producerar din kropp EPA och DHA. Dessa fettsyror är mycket viktiga för att ditt hjärta ska kunna fungera normalt.

Kollagen – Med ålder kommer smärta i muskler och leder. Vi blir stelare och skadar oss lättare. Kollagen hjälper kroppen att bygga upp bindväv och ledbrosk.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *