Kombinera kosttillskott med hudvård?

Jag brukar ju spendera mest tid på den här bloggen med att skriva om kosttillskott som jag tycker är bra. I det här inlägget tänkte jag dock göra en liten avstickare. Varför äter vi egentligen kosttillskott? För att må bra, känna oss piggare och se fräschare ut. Att äta rätt, ibland komplettera kosten och se till att motionera emellanåt räcker förstås långt. Men om man nu vill tillåta sig själv att vara lite fåfäng så vill man kanske ändå leta sig mot hudvårdsavdelningen. Jag har hittat ett märke bland hudvårdsprodukter som håller väldigt hög kvalitet.

Hudvård från Exuviance

Exuviance är ett varumärke inom hudvård vars produkters verkan styrks av vetenskaplig medicinsk forskning. Faktum är att produkterna utvecklats för att användas av människor som har hudproblem som kanske inte upplevs som tillräckligt allvarliga för att uppsöka vården, men som man ändå vill behandla. Deras produkter har dock effekt på din hud oavsett om du har något problem du vill åtgärda eller inte. När det gäller hudvård är det framför allt dag- och nattkrämer du ska titta på om du vill ha resultat.

I hudvårdsbranschen är Exuviance hur som helst ett stort namn. Det är nämligen de som ligger bakom den så kallade AHA-tekniken som du hittar i mängder av hudvårdsprodukter. Så varför ser du “AHA” på hudvårdsprodukter som tillverkats av andra märken? Det är för att Exuviance licensierar ut sitt patent till andra företag.

Deras hudvårdsserie Exuviance Skin Care System tar vara på hudens naturliga processer för att fräscha upp huden. Enkelt uttryckt snabbar krämen på hudens cellförnyelse. Det har den positiva effekten att döda hudceller ersätts innan de täpper igen porerna. På så vis får huden ett yngre och slätare utseende. Om det låter intressant kan du köpa produkter från Exuviance här.

Det var allt för den här gången. Vad nästa inlägg handlar om får vi se, förmodligen tittar jag ännu en gång närmare på något bra kosttillskott.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *