Motion till vardags

Det är inte alla som tränar regelbundet. Men det hindrar ju inte att var och en kan motionera ändå till vardags. Man behöver inte ens ha träningskläder, men det kan ju vara roligt och stimulerande att ha det ändå.

Nu är det populärt med stegräknare för att se att man uppnått ett minsta antal steg under dagen. Men alla kan inte gå så mycket om dagarna. Man kanske sitter hela dagarna i sitt arbete och då kan det vara svårt att få ihop tillräckligt många steg per dag. Kanske är det för långt till ett gym ovanpå det. Då är det inte så lätt att se till att man får välbehövlig motion som kroppen riktigt längtar efter egentligen om man känner efter.

Trots svårigheterna att få in naturlig motion i vardagen så finns det knep att ta till ändå. Har man inget annat att ta till så har man sin egen kroppstyngd som man kan använda och säkert finns det en stol och ett bord eller en bänkskiva som man kan använda som träningsredskap.

Doktor Jangan Chatterjee har skrivit en bok om hur man med enkla medel kan bygga muskler och bättre hälsa:http://magazine.vitality.co.uk/dr-rangan-chatterjee-secret-to-maxing-your-health/ hemma genom att vika 15 min per dag åt enkel gymnastik.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *